Voorwaarden vakantiewoningen

|Voorwaarden vakantiewoningen
Voorwaarden vakantiewoningen2019-12-17T09:38:48+01:00

Huurvoorwaarden

Tijdens het hoogseizoen kunnen de vakantiewoningen alleen wekelijks worden gehuurd. Tijdens het middenseizoen en het laagseizoen is het mogelijk om ze te huren vanaf minimaal 2 nachten. Verwachte aankomst tussen 17.00 en 19.00 uur, vertrek voor 10.00 uur

1) De aankomst- en vertrekdata moeten worden gerespecteerd, evenals de aankomst- en vertrektijden. Als u later aankomt dan de opgegeven datum, moet u dit tijdig melden. De toegepaste tarieven blijven hetzelfde en elke annulering moet 30 dagen vóór de aankomstdatum per e-mail of brief worden gedaan.

2) Reserveringen worden als bevestigd beschouwd vanaf de betaling van een voorschot (niet terugvorderbaar) van ten minste 30% van het totale bedrag. Zodra de reservering is gemaakt, heeft de klant 7 dagen om het voorschot te betalen. Als het voorschot niet op tijd wordt betaald, heeft de eigenaar het recht om de reservering te annuleren. Het saldo moet uiterlijk 30 dagen voor aankomst volledig zijn betaald.

3) Betaling: via overschrijving IBAN FR76 1680 6008 2066 0755 7358 935 – BIC AGRIFRPP688, cheque (alleen voor Frankrijk) en contant.

4) Huurders moeten tijdens hun verblijf voor de vakantiewoning en het meubilair zorg dragen. Ze moeten de schade betalen als er op de dag van vertrek schade wordt aangetroffen in de woning, aan de huishoudelijke apparatuur of het interieur. Als de huurder constateert dat sommige dingen niet werken, moet hij dit onmiddellijk melden aan de eigenaar. Een inventaris is beschikbaar in de vakantiewoning.

5) De vakantiewoning Les Coudrais Klein is voorzien voor 4 personen, de vakantiewoning Les Coudrais Groot is voorzien voor 6 personen. Als er meer mensen aanwezig zijn dan verwacht en dit zonder de eigenaar vooraf op de hoogte te stellen, heeft deze het recht om het contract te annuleren zonder enige vorm van terugbetaling.

6) Het zwembad is geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur Het wordt niet bewaakt en de eigenaar is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. Het wordt daarom aanbevolen dat kinderen weten hoe ze moeten zwemmen en dat ze worden begeleid door ten minste één ouder.

7) Dieren zijn niet toegestaan in de vakantiewoningen en de kamers.

8) Het is verboden te roken in de accommodatie.

9) Huurders worden verzocht om de vakantiewoning schoon te maken voor hun vertrek. Als ze dit liever aan de zorg van de eigenaar overlaten, moet een extra vergoeding van 50 € worden betaald voor vertrek.

Vergeet niet mee te brengen : bad- en keukenhanddoeken, toiletpapier, 4×4 koffiefilters, vaatwasproduct en alle ingrediënten om te koken.

Er is een supermarkt ‘Intermarché’ in Souvigny. Je kan er alles vinden.