Vakantiewoningen / Kamers - Souvigny (03)

Kom van de natuur genieten en breng aangename momenten door in het hart van de Bourbonnais.

Welkom

Jullie zijn welkom bij Paul, Gert, Matthias en Yana op het domein Les Coudrais.

Les Coudrais ligt in de driehoek van de Bourbons : Moulins – Bourbon l’Archambault – Souvigny, in het hart van de streek, gekenmerkt door  hagen, rond de rivier Allier. Hier bevindt zich de bakermat van de koningen van Frankrijk.

In een jachtpaviljoen van koning Lodewijk XIII met zijn bijgebouwen hebben wij 2 vakantiewoningen gecreëerd en 2 kamers. We hebben het karakter van het gebouw behouden en alle modern comfort toegevoegd om u in een aangenaam kader te kunnen ontvangen.

De vakantiewoningen en kamers met ontbijt zullen ervoor zorgen dat jullie  op adem kunnen komen in de volle natuur, in de rust van de buiten.

Het domein van 336 ha beschikt over de volledige uitrusting voor de opfok van paarden (op pension) en koeien (ras Limousine). De boxen voor de paarden kunnen samen met de vakantiewoningen of kamers met ontbijt gehuurd worden. Een piste is ter beschikking evenals een uitgestippelde weg doorheen het bos dat zich tegenover het domein bevindt.

Jullie kunnen heerlijk ontspannen aan en in het zwembad

De kinderen kunnen zich amuseren in de tuin en in het zwembad. Men kan vissen op de rivier die tussen de weiden ligt en op onze meren. Les Coudrais ligt op 15 km van Moulins. 
In de grote vakantiewoning  is het kader ideaal voor uw familiefeesten (einde jaar…) of werkvergaderingen.

Les Coudrais bevindt zich tegenover het meer van Messarges met zijn aquaduct en het bos van Messarges (900 ha). Jullie kunnen de prachtige omgeving te voet ontdekken,  per fiets of te paard.

Er zijn veel activiteiten in de buurt